Általános Szerződési Feltételek

A kártyaküldő oldal szolgáltatása csak az itt részletezett ÁSZF elfogadásával vehető igénybe.

A kártyaküldő oldal használatához regisztráció szükséges.

Tartalmi megjelenés

Az elkészült kártyák megjelenését semmilyen szempontból nem vizsgáljuk, nem szűrjük, vagy nem bíráljuk felül. Mi szolgáltatást végzünk, ami a tartalmi megjelenésekre nem vonatkozik, így azokért felelősséget sem az üzemeltető, sem a gyártó nem vállal. Fontos szempont tehát a megfelelő minőség figyelembevétele, az ízléses tervezés, vagy a helyesírás kontrollálása. Ezekért, illetve kéretlen tartalomért minden esetben a megrendelőt terheli a felelősség, illetve minden vonatkozó következmény! Kivételesen durva tartalom esetén cégünk megtagadhatja a gyártást. Mindezek figyelembevételével javasoljuk inkább a humoros irányultságú üzenetek létrehozását.

Adatkezelés

A mindenkor érvényes jogszabályoknak megfelelően járunk el. A nekünk megadott személyes adatokat semmilyen körülmények közt nem adjuk tovább, ilyen kéréssel hozzánk fordulni teljesen felesleges. Amennyiben válasz küldésére igény merülne fel, arra lehetőséget biztosítunk. Ennek módjáról a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk.

Kártyák

Az üzeneteket fém lapokon jelenítjük meg. Szöveg, kép, vagy fotó egyaránt tervezhető a felületekre, melyek alapvetően arany, ezüst és fehér színben érhetők el, az aktuális készletek függvényében. A tervezésnél figyelembe kell venni az alapszín miatti esetleges módosulásokat. Fotó nyomtatására legalkalmasabb a fehér alapú kártya, kivéve, ha konkrétan arany, vagy ezüst árnyalatot szeretnénk.

Üzenet

Az üzenet, illetve annak megjelenése a kártyán, minden esetben a megrendelő ízlését fogja tükrözni. Az üzenet alapvetően névtelenül érkezik meg, hacsak a megrendelő a tervezés során fel nem tünteti azt. A címzett egy cégünk logójával ellátott speciális küldeményt fog kapni, benne a választott borítékban lapuló meglepetés kártyával és egy szolgáltatásunkat bemutató kísérő levéllel együtt.

Kísérő levél

Ebben a levélben cégünk bemutatkozik néhány mondatban, ismertetjük szolgáltatásunk lényegét, webes elérhetőségét. Ebben a levélben küldünk egy hivatkozási számot, melyre csak abban az estben lesz szükség, ha a kapott üzenetre válaszolni szeretnénk. Mivel a küldő kilétét továbbra sem fedjük fel, ezzel a kóddal fogjuk beazonosítani.

Titokzatos feladó

Azért tartjuk fontosnak az üzenetet feladó személy kilétét titokban tartatni, hogy arról ő maga szabadon rendelkezhessen. Ha szeretné, feltüntetheti a kártyán, ám akkor is a mi cégjelzésünkkel fog megérkezni a levél a címzettnek. E módszer alkalmazásával teret kívánunk adni a meglepetés erejének.

Árak

Minden kártyára, színtől függetlenül, ugyanazok az árak érvényesek. Áraink forintban értendők, már tartalmazzák az alapanyag (vagyis a speciálisan nyomtatott kártya)-, a boríték-, a csomagolási- és a postaköltség díjait, valamint az Áfa-t is. Mindezeket figyelembe véve rendkívül jó ajánlatot kínálunk!

Egyoldalasan nyomott üzenetkártya csomagolási- és postaköltséggel együtt: 2000 Ft.

Kétoldalasan nyomott üzenetkártya csomagolási- és postaköltséggel együtt: 2500 Ft.

Egyoldalasan nyomott válaszkártya csomagolási- és postaköltséggel együtt: 2000 Ft.

Kétoldalasan nyomott válaszkártya csomagolási- és postaköltséggel együtt: 2500 Ft.

Sürgősségi felár: 1000 Ft.

Pontos dátum felár: 1000 Ft.

Ismételt kézbesítési felár: 1000 Ft.

Figyelem!

A címek valódiságát nem áll módunkban ellenőrizni, így amennyiben hibás postai címet kapunk, az abból eredő károkért és kellemetlenségekért cégünk nem vállal felelősséget. Az adatok valódisága alapkövetelménye a szolgáltatás megvalósulásának.

Előfordul, hogy tévedésből rossz címet kapunk. Mivel kizárólag a rendelkezésünkre álló információkra támaszkodva teljesítjük a megrendeléseket, az ily módon elküldött kártyát visszafordítja a posta. Cégünk ebben az esetben is teljesítettnek tekinti a megrendelést, hiszen önhibánkon kívüli okokból hiúsul meg. A pénzvisszafizetés az említett esetben kizárt. Áraink egyszeri kézbesítési díjat tartalmaznak. Amennyiben visszaérkező kártyát kapunk, erről haladéktalanul értesítjük a Megrendelőt, aki dönthet a kártya újabb feladásáról, de csakis felár ellenében, a saját terhére.

Fizetés

A kártyaküldés költségeit előre kell kifizetni, átutalással, a megadott bankszámlára. A pénz beérkezését ráutaló magatartásnak tekintjük, és legkésőbb az azt követő napon a termék gyártását megkezdjük. Mivel egyedi igényeket kielégítő megrendelésről van szó, a gyártás megkezdése után az elállási jog már nem gyakorolható. A gyártás előtti elállás esetén cégünk jogosult levonni a visszafizetendő végösszegből az utalással kapcsolatos költségeket, melyek így minden esetben a megrendelőt terhelik.

Számlázás

A kifizetett szolgáltatásról cégünk számlát állít ki, mely a felhasználói fiókból letölthető.

Beérkezés

A megrendelés akkor válik „élővé”, ha annak ellenértéke beérkezett a számlánkra. Csak ezután kezdődik meg a gyártási fázis.

Készítési idő

A kártyákat az éppen aktuális megrendelések számának függvényében a lehető leghamarabb elkészítjük. Általában ez 2-3 munkanapot vesz igénybe. Megrendeléskor figyelembe kell venni, hogy a kártya elkészülése rajtunk múlik, annak legyártási ideje rövidülhet, a postázási idő viszont a mi hatáskörünkön kívül eső tényező, amit meggyorsítani nem áll módunkban. Szombati napon például hiába rendelünk sürgősségi üzenetet, az csak a következő munkanapon, azaz hétfőn tud postára kerülni.

Sürgősség

Az elkészült kártyákat a 2-3 napon belül postázzuk, de lehetőség van sürgősségi kártyaküldésre is, mely esetben többletköltséget számítunk fel. Az így megrendelt kártya 1 munkanapon belül elkészül és feladásra kerül, kivéve, ha ennek konkrét akadálya van. Ebben az esetben erről külön értesítést küldünk. Hétvégenként a postai szolgáltatások szünetelése miatt nincs lehetőség a sürgősségi küldemények feladására, kérjük ezt a megrendeléskor figyelembe venni! Ezen szolgáltatásunk munkanapokban értendő, így pl. a szombati sürgősségi megrendelést leghamarabb hétfőn tudjuk teljesíteni.

Pontos dátum

Szolgáltatásunk megrendelhető egy előre meghatározott pontos dátumra is. Ennek igényét külön jelezni kell a megrendelés kitöltésekor, cégünk plusz költséget számol fel az előre rögzített dátumokért, melyek a postai szolgáltatás szünetelése miatt hétvégére nem eshetnek.

Postázás

Az üzenetkártyákat elsőbbségi, ajánlott levélben adjuk fel. A postai átfutási idő ebben az esetben általában 1 munkanap. A posta által végzett szolgáltatásért cégünk felelősséget nem vállal.
A jelenlegi árak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak, amennyiben más a célország, vegyék fel velünk külön a kapcsolatot.

Képek az oldalon

Ha készítettél fényképet a meglepetés megérkezéséről, elküldheted nekünk, így felkerülhet a weboldalra. Kötelezettséget nem vállalunk a megjelentetésre, és kérésre bármikor eltávolítjuk a képet.

Ügyfélszolgálat

Oldalunkon kizárólag e-mail ügyfélszolgálat működik. Bármilyen kérdéssel, vagy kéréssel szívesen foglalkozunk, írásban.

Üzemeltetői adatok

TRIGON 9000 Kft
Adószám: 13298704-2-19
Közösségi adószám: HU13298704
Cégjegyzékszám: 19-19-507659
Bankszámla szám: K&H 10201006-50245608-00000000
IBAN kód: HU42 1020 1006 5024 5608 0000 0000
SWIFT kód: OKHBHUHB
Székhely: 8412 Veszprém, Posta u. 67.
Telephely: 8200 Veszprém, Ady Endre u. 7/b. fsz. 2.
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Ady Endre u. 7/b. fsz. 2.
Email cím: info@kuldjkartyat.hu
Weboldal: www.kuldjkartyat.hu